1. Jehovan todistajien pilkkaaminen on sallittu.

2. Jehovan todistajien sympatiseeraaminen on kielletty.

3. Palvo vakiokirjoittajia ja pidä heidän sanaansa lakina, sillä vain sen avulla sinun on mahdollista kirjoitella foorumilla.

4. Veljeslahkon antama vertaistuki tarkoittaa käytännössä julkista foorumia, jolla sallitaan anonyymi kirjoittelu, mutta vain aiemmin mainitussa hengessä.

5. Kohdasta 4 poikkeava kirjoittelu ei ole sallittua, ja se siihen tullaan puuttumaan välittömästi fleimaamalla kirjoittaja ja tämän puolustautuessa kirjoittaja bannataan ja häneltä evätään kaikkien kirjoitusten lukuoikeus, mukaan lukien hänen omat kirjoituksensa.

6. Veljeslahko on ikään kuin järjestö/yhdistys, mutta se ei ole kumpaakaan. Itse asiassa se ei ole mitään.

7. Veljeslahko vetäytyy kaikenlaisesta vastuusta, mukaan lukien omat ilmoituksensa. Jos Veljesseura.org ilmoittaa antavansa tukea, se kuitenkin pidättäytyy antamasta tukea mahdollisuuksiensa mukaan.

8. Veljeslahko  pidättää itsellään oikeuden lajitella ja luokitella kirjoittajat eri luokkiin vakiokirjoittajien omien kuvitelmien perusteella, sekä savustaa heidät epätoivottuina kirjoittajina ulos foorumilta.

9. Veljeslahko pidättää itsellään oikeuden käyttäytyä epäasiallisesti ja epäoikeudenmukaisesti kirjoittajia kohtaan.

10. Veljeslahko ei poista tyhjiä viestejä, koska se tarvitsee epätoivoisesti kaikki tietokannan "täytteenä" olevat tyhjätkin viestit. Mitä isompi laskurilukema, sen parempi. Ylläpito tuleekin jatkossa vakavasti harkitsemaan tyhjien viestien haalimista muilta foorumeilta.

Sääntöjä tullaan tarkistamaan tarvittaessa.