Nyt on ihan pakko palata takaisin aiheeseen, josta olen jo aiemmin puhunut:

Veljesseura.org ei kykene huolehtimaan foorumilaisten ykistyisyydensuojasta, vaikka heidän säännöissään sanotaan näin:

3 § Anonyymi keskustelu

Jokaisella käyttäjällä on oikeus pysyä anonyyminä. Toiset käyttäjät eivät saa antaa tietoja, jotka voivat vaarantaa käyttäjän anonyymisuojan."

Olen kertonut oman nimeni tasan kahdelle henkilölle, siitä huolimatta tässä päivänä muuanna kolmas osapuoli toi selvästi nimikirjaimeni esiin keskustelun  tuoksinassa. Päivänselvää on että toinen näistä henkiöistä ei ole kyennyt pitämään suutaan kiinni.
Lisäksi kuulin aika vakavan asian tällaiseen liittyen, JOTEN JOS KIRJOITATTE VS-FOORUMILLA, KATSOKAA KENELLE TIETOJANNE ANNATTE. Kaikille ei ole selvää mitä tarkoittaa luottamuksellisuus ja oikeus anonymiteettiin.
Lisäksi he eivät osaa ilmeisesti lukea, koska rikkovat tieten tahtoen sääntöjä.

Tästä asiasta on kirjoitettu ja tehty aloitus mm. S24:n JT-palstalla, ja mikä on tulos? Veljeslahkolainen on ilmoittanut aloituksen asiattomaksi!!"
Piilottelevat siis asiaa mitä kiivaimmin, ei tuollaista tarvitsisi tehdä jos olisi puhtaat jauhot pussissa.

Laitoin ihan nikilläni muuten kommentin foorumille asian tiimoilta ja ylläpito kiiruhti kertomaan ettei muista koskaan törmänneensä asiaan. Mitenkähän lienee, jos pitää poistattaa aloitus, joka käsittelee tätä juttua, niin homma haistahtaa,  sanon minä.


Niin, mitä muuta sain kuulla? Tässä kommentti joltain "herolta", joka rynnisti paikan päälle:

Viesti Bergerac 08.12.2010 18:50

Poltergeistille sen verran että banni oli nähdäkseni vain aikataulutettu (sekä selkeästi sääntöihin perusteltu), kuten Alueveli sinulle aiemmin kertoi.
Nyt kun banni on poistunut, niin toki tervetuloa takaisin kirjoittelemaan varsinaisella Poltergeist -kirjaantuneella nimimerkillä. Se on toki sinun oma henkilökohtainen omatuntoon perustuva ratkaisu haluatko ko nimimerkillä täällä kirjoittaa. Vaihtoehtoja on toki paljon muitakin ihan missä tahansa ja miten tahansa.


Tämä palautteena."


Eihän siihen sitten voinut muuta todeta kuin:


"Viesti Poltergeist 08.12.2010 18:56
Bergerac kirjoitti:....

Niin, nähdäkseni sinullekin on mahdollista haastaa riitaa missä haluat ja miten haluat. Myös muualla kuin täällä.
Mahdollisuuksia on monia, ja epäilemättä olet ne hyödyntänyt.


_
Forgive me, Father, for l have sinned. Endlessly."


Onneksi vs-foorumilaiset ovat itse autuaan tietämättömiä omasta riidanhaastamiskyvystään ja -halustaan. Tällä tavallahan  ei tule turhia omantunnontuskia. Otsan rypistys

 

Tälle henkilölle, jonka kanssa aiemmin (joskus kauan sitten) otin yhteen, on pakko sanoa että arvostan sitä että pyrit keskustelemaan kanssani asioista.