On ollut ikävä havaita miten Suomi24:llä yksi tai useampi ex-mielinen kirjoittaja sortuu toisen kirjoittajan kommenttien vääristelyyn, kehottaa tätä tekemään itsemurhan, ja vielä syyttää kirjoittajaa vääristelemällä asioita.

Ovatko nämä henkilöt veljesseurasta? Ovat tai ei, niin selvää on että samanhenkisyyttä löytyy ja veljesseuralaista tuetaan.

Eräs exä arvosteli toista uskontoa siivottomuudesta, ja kun siihen kiinnitettiin huomiota, hän ilmoitti ettei ollut kirjoittanut kommentteja. Oli vain sattumalta unohtanut, että oli ensimmäisen kirjoittanut kirjautuneena ja unohtanut poistaa viestin. Yleensä hänellä on ollut tapana poistaa kaikki kiusalliset viestit.
Miksi jotkut ihmiset kirjoittavat kommentteja, jos he eivät kykene  niistä vastaamaan?
Ja tässäkään kyse EI ole mistään nuoresta henkilöstä vaan keski-ikäisestä miehestä.

Sitten yksi kirjoittaja joka kirjoitti nimimerkillä "Agape°", koosti ihan oman cocktailin toisen kirjoittajan kirjoituksista, mutta antoi sitten lopulta periksi ilmeisesti kun hänen valheensa poistettiin.

Tänään taistelun tuoksinassa nimierkki "Sekobolzi" antoi tulla oman toiveensa:

"Sekobolzi
25.5.2011 13:32

Sinähän voit tehdä vaikka heti oman henkilökohtaisen harman, jos kuolema kerran on niin ihana asia. "


Kun asiasta nousi äläkkä, syyllinen olikin itsemurhan tekemiseen kehotettu henkilö.

Tuota viestiä enne keskustelua oli käyty nimimerkin "noppanorppa" kanssa, sitten kuvioihin astui tämä toinen.

Epäilyksen polttopiste valitettavasti kohdistuu häneen ja vahvasti.
Asian ottaminen keskustelun alle nimittäin aiheutti tämän taholta vain viestien poistoja ja syyttelyä. Ei rehellinen henkilö toimi tuolla tavalla, vaan se joka koettaa piilotella tekemisiään.


Ymmärrettävää on että tuollainen kommentointi hävettää, mutta sitähän aina sanotaan että pitäisi netissäkin käyttäytyä niin kuin toimisi naamatusten. Mitä tuollainen toiminta kertoo henkilöistä ja heidän rehellisyydestään? Tai siitä mitä he esittävät Jehovan todistajista?

SUORAAN SANOEN, ETTÄ EI KANNATA USKOA HEIDÄN JUTTUJAAN SILTÄ ISTUMALTA.