Veljesseura harrastaa yksipuolista keskustelua, jota on vaikea pitää reiluna ja rehellisenä. Laitan tähän DH:n kommentin, jonka hän postasi eilen illalla Jt-palstalle, mutta (yllätys, yllätys), veljesseura poistatti sen jottei kukaan vaan vahingossakaan lukisi sitä, vaan vain heidän yksipuoliset kommenttinsa foorumilta.

"DH-2012
6.9.2012 21:56

> veljesseura.org
> ViestiKirjoittaja Kaarmis » 06.09.2012 21:11
> Jään vähän kaipaamaan todisteita nahjuudestamme sekä rikoksiin osallistumisesta. Ilman niitä heittosi oli vähän niinkuin ilmaan sohaisua.

Koska nämä veijarit käyttävät itsestä nimitystä veljesseura, niin siitä tuo otsikon "veljet".

Koska en voi kirjoittaa enää heidän foorumilleen, niin kirjoitampa vastaukseni Kaarmikselle tähän.
Nettikiusaaminen on myös rikos. Vaikka se voi olla rikoksena sen verran uusi, että sitä ei ehkä ole rikoslaissa määritelty, se ei muuta sen rikollista luonnetta miksikään.
Aika monet ovat joutuneet tuon kiusaamisen uhriksi veljesseura.org sivuston toimesta ainakin vuodesta 2007 alkaen. Tiedän että ainakin yksi näistä kiusatuista on JT, joka ei ole itse koskaan edes käynyt veljesseura.org sivustolla.

-DH-"


Oma vastaukseni hänelle:

"ikävä historia
6.9.2012 22:08

"Nettikiusaaminen on myös rikos. Vaikka se voi olla rikoksena sen verran uusi, että sitä ei ehkä ole rikoslaissa määritelty, se ei muuta sen rikollista luonnetta miksikään."

Olen samaa mieltä. Kyllä se muuten taitaa olla rikos... tosin ei asialle kovin äkkiä mitään tapahdu, eikä Veljesseurassa olla kovin rehellisiä, joten he tuskin myöntävät moista toimintaa.
Olen silti sitä mieltä, että vaikka pakkorekkaaminen oli selvä paniikkiratkaisu, kun moderointi ei kyennyt erottelemaan ihmisiä enää ip-osoitteen perusteella, niin nyt he ovat sitä mitä oikeasti ovat: suljettu pieni yhteisö, jossa sana ei ole vapaa.
Tällä tavalla kaikki osaavat sitä odottaakin, kun anonyymikeskustelu on poissa kuvioista. Nimen omaan tuo anonyymin keskustelun salliminen on antanut harhakuvan foorumin sananvapaudesta.

"Aika monet ovat joutuneet tuon kiusaamisen uhriksi veljesseura.org sivuston toimesta ainakin vuodesta 2007 alkaen."

Kyllä näitä sakinhivutuksia on ollut lukuisia. Toiset ovat saaneet äkkilähdön ja toiset hiukan hitaamman, ensin on käristetty ja vasta sitten potkittu ulos."Tämänä jälkeen paikalle ilmaantui veljesseuralainen häiriköimään keskustelua.