Lähettämäni viesti ylläpitäjälle katosi taivaan tuuliin sekä lähetetyistä, että lähtevistä. En olisi edes huomannut asiaa, jollen olisi halunnut tarkistaa onko viesti kuitenkin luettu ja vain jätetty huomiotta. En ryhdy spekuloimaan asialla sen enempää, mutta lähetin kutakuinkin vastaavan viestin uudelleen, johon sain vastauksen seuraavana päivänä. Odotetusti ylläpitäjä kertoi olevansa vain hyvin vähän Jt-palstan kanssa nykyään tekemisissä. Lisäksi hän eilisen kirjoituksen luettuaan ystävällisesti arvioi henkistä tilaani erilaisin sanakääntein. Mikä tietysti johti omalta osaltani hänen vastaavien ominaisuuksien kohdalta esittämääni lyhyeen diagnoosiin.

Samalla koetin hieman selvitellä paria epäselvää asiaa. Koska en omaa selvännäkijän lahjoja, asia jäi auki. Kuvioissa on kyllä selvästi luulottelua ja kuvitelmia.


Eilinen kommentti:

Valitettavasti veljesseuran (moderoinnin?) kyky vastata saamaansa kritiikkiin on jotain täysin luokatonta. He pyrkivät hallinnoimaan, tai ainakin ylläpitäjänä toimiva Tony (hänen käyttämänsä nikki), pyrkii hallitsemaan Suomi24:n Jt-palstaa poistattamalla sieltä kaikkien sellaisten viestit joita ei sinne halua. Hän ilmoittaa kaikki itseensä kohdistuvat kommentit, mutta muihin littyvät saavat maata palstalla aivan rauhassa. Ikävä kyllä hänen epärehellisyytensä on jo tullut tutuksi ja vaikeneminen on yleensä myöntymisen merkki, joten voi todeta hänen olevan syypää jatkuvaan heluna-kommentointiin jt-palstalla. Tämä lienee hänen tapansa esittää asia-argumentteja.