toistuvasti Suomi24-palstalla. Viikosta toiseen osa veljesseuran aktiivikirjoittajista käyttää aikansa varsinkin viikonloppuna trollailuun, provoiluun, tahalliseen ärsyttämiseen ja valheiden esittämiseen Suomi24 Jt-palstalla.
Samaan aikaan nämä kestolapselliset besserwisserit omalla foorumillaan esittävät näkemyksiä raamattuun littyen, jotka saavat aikaan lähinnä myötähäpeää. Useimmat entiset todistajat ymmärtävät raamatusta jotain, ja joitain entisiä jopa kiinnostaa raamatun ja uskontojen historia sen verran, että ottavat selvää, eivätkä ainakaan tahallisesti tulkitse väärin. Toisaalta monet näistä lapsellisista häiriköistä eivät ole entisiä todistajia, joten on aivan ymmärrettävää että raamatuntuntemus on hiukan heikossa hapessa.

Toinen ikävä tapa, jolla nämä kestoclerasilit purkavat pahaa oloaan, on tekstien lainaaminen esim. todistajapalstalta. He eivät uskalla esittää näkemyksiään Jt-palstalla, koska ne saatetaan poistaa asiattomina. Niinpä nämä omaa foorumiaan asiakirjoittelusta mainostavat tapaukset paradoksaalisesti joutuvat kirjoittamaan tekstinsä veljesseuran foorumilla, koska se sallii todistajiin kohdistuvan asiattoman kirjoittelun, toisin kuin S24, joka on sen suhteen nykyisin hyvinkin siisti foorumi. Huonona puolena onkin sitten hiukan liiankin suuri viestien poistuma.
Se kuuluisa lausahdus: kritiikki kohdistuu pääasiassa seuraan, ei todistajiin, menettää näin merkityksensä. He voisivat ottaa kritisoitavaa jw.orgista, mutta koska he haluavat ärsyttää, trollata ja aukoa päätään kirjoittajille, he sen sijaan kopsaavat kirjoituksia muualta ja vetäytyvät sitten luolaansa kuin gollumit rääppimään kohdettaan.