Haku raamattupalstalla kertoi että veljesseuran moderaattori ilman todisteiden häivääkään syyttelee ihmisiä, kuten veljesseurassa yleensäkin tapana on.

"Suosittelen vahvasti, että Karvosenkeke / Aposthater / Poltergeist menee nyt nukkumaan ja katsellaan sitten uudelleen, kun olet rauhoittunut. EDIT: ...ja kun bannisi on loppunut."

http://veljesseura.org/foorumi/viewtopic.php?f=1&t=6412&start=90#p107751

Hänellä ei ole mitään tietoa siitä kenestä on kyse, mutta se ei estä puhumasta paskaa. Valitettavasti veljesseuran tapoihin on aina kuulunut valehtelu ja väärien tietojen antaminen toisista. Sama jatkuu edelleen, todisteet asiasta voi hakea ihan omalta saitilta. En ole kirjoittanut veljespaskan foorumilla sen jälkeen, kun he poistvat aivan asiallisen Betlehemin tähteä koskevan kirjoitukseni. Ja sitä edellisestä on t o d e l l a paljon aikaa. Ja voin vakuuttaa ettei minua edes kiinnosta.

Kun puhutaan ASIATTOMASTA käytöksestä, johon voidaan huoletta sisällyttää myös väärät syytökset ja tahallinen mustamaalaus, Suurin Babylon voi mennä reilusti peilin eteen ja pohtia pitäisikö hänen moderoida itsensä ja antaa vaikka bannia itselleen. Säälittävä, lapsellinen tapaus.